SEGUEIX EL BLOG I REBRÀS LES NOTICÍCIES!

dilluns, 1 de desembre del 2014

LA TARDOR

Ara que queda menys per a què acabi la tardor, per fi arriba!
Per això recuperem la notícia de la sortida de Collserola que està penjada al web de l'escola per refrescar aquesta sortida que ens va deixar bons records i de la que divendres passat ens vam endur una fotografia  de record!.
Us informem que, ara que ja tenim els usuaris i les paraules de pas de la Sallenet, ben aviat penjarem els enllaços de les fotografies. Quan estigui fet, us informarem via blog.
Us deixem amb el resum de la sortida.
1r EP
 
El passat més d’octubre els nens i nenes de primer vam anar d’excursió a Collserola, a veure aquesta bonica serralada que tenim tant a prop i a observar el paisatge de tardor. Vam sortir a les 9 de l’escola amb l’esmorzar i el dinar a la motxilla, disposats a passar tot el dia a la muntanya.
L’autocar ens va deixar prop de Vallvidrera i vam anar xino xano fins a la Font de la Budellera. Pel camí ens vam aturar un munt de vegades a collir fulles, aglans i altres coses de tardor, o a observar els bolets de prop amb una lupa. Per parelles vam anar omplint bosses amb coses de tardor per portar-les a la classe i així poder-la decorar.
Quan ja teníem les bosses ben plenes vam arribar a la Font de la Budellera, on vam tenir una bona estona per jugar abans de dinar. A la tarda, aprofitant que a l’escola havíem treballat la desena, ens vam fer una polsera amb 10 boletes, per a que tots els nens i nenes de primer la tinguéssim igual. Finalment va arribar l’hora de tornar cap a l’autocar i cap a l’escola… Va ser un dia ben divertit!


 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

A REVEURE!